Info

EXIT zaokružio program:  Od hip hopa, popa i zvezda elektronske scene do furioznih gitarskih rifova – EXIT 2024 ima sve!

Finalno odbrojavanje do početka Exita je u punom jeku! Manje od nedelju dana do početka jednog od najvećih svetskih muzičkih festivala. Ove godine od 10. do 14. jula, jedinstveno zvezdano pleme okuplja se na Petrovaradinskoj tvrđavi, a sa uzbuđenjem se iščekuju nastupi nekih od najvećih svetskih zvezda iz široke i šarene žanrovske lepeze koju ovogodišnje izdanje festivala donosi.

Aresenal fest 2024

Festival, koji ove godine nosi slogan „Arsenal fest – Arsenal svetla!“, ove godine će trajati od 27. do 29. juna. Program će se tradicionalno održati na lokaciji Knežev Arsenal, Trg Topolivaca u Kragujevcu, na tri bine: Main Stage, Garden Stage i Explosive Stage.

Još jedan uspešan Rock Festival PRiČA u Čačku

Rock Festival PRiČA ove godine startuje malo ranije nego očekivano. Pridružite se nezaboravnom provodu, druženju i dobroj pank rok muzici 14 i 15 juna 2024. godine u Čačku. Oba dana festivala održaće se na Želovom igralištu u Čačku. Ne propustite bendove Crna lista, Love Hunters, Pero Defformero, Majkan, Six Pack, Ritam nereda i bendove iznenađenja. Cena ulaznica za oba dana festivala iznosi 1200 rsd, a na dan koncerta i dnevna ulaznica iznosi 1000 rsd. Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj...

Praksa u državnim organima za najbolje studente

Studenti poslednje dve godine osnovnih akademskih i integrisanih studija koji ostvare najbolji ukupan prosek imaće priliku da obavljaju praksu u državnim organima, organima autonomnih pokrajina, lokalnim samoupravama i drugim javnim službama počev od 3. juna 2024. godine. Praksa traje tri meseca, a  studenti će za to dobiti naknadu od 15.000 dinara mesečno. o.

Omladinski radio – Mi stvaramo budućnost!

Tribina Odlučionica

Tribina Društvene mreže kao naš najveći ne(prijatelj)

Tribina Profesionalna orijentacija – kako odabrati zanimanje

Tribina Mladi u medijima u Srbiji

Tribina Mentalno zdravlje mladih

Tribina Ne brže od života

Tribina Nijedna više

Tribina: Na mladima vazduh ostaje

EXIT 2022

Naš gost: Nikola Krstić – Pokret Tvrđava

Tribina: „Šta sve možeš kad si mlad?“

Naš gost: Profesor Radivoje Jovović

Prehrambeno-ugostiteljska škola

Naš gost: Aktivista Ivan Bjelić

Učenička kompanija BRAINER

Učimo i živimo demokratiju

Čačak – grad murala!

Tribina: „Potreba za mržnjom“

Nutricionizam i dijete

Muzička škola Čačak

Nedelja autizma

Tribina: „Gde su nestali mladi?“