Info

Prijavi se na Play at EXIT konkurs i zasviraj na kultnoj Visa Fusion bini!

EXIT i Visa otvaraju konkurs Play at EXIT, u okviru kog će četiri izabrana autorska benda ili izvođača imati priliku da nastupe na Visa Fusion bini na ovogodišnjem izdanju festivala od 6. do 9. jula. Prijave su otvorene od 24. maja do 7. juna 2023, a grupe i muzičari mogu se prijaviti putem aplikacije na ovom linku.

Dualano obrazovanje u Mašinskoj školi u Čačku

U petak 12. maja, u 18 :00 dan otvorenih vrata u Naučno tehnološkom parku u Čačku. U NTP-u će biti održana prezentacija svih profila Mašinske škole po sistemu dualnog obrazovanja kao i kompanija koje daju podršku ovom sistemu obrazovanja. Na prezentaciji će se pored profesora obratiti i predstavnici kompanija P….S…. FASHION i TIFFANY PRODUCTION koje su uključene u sistem dualnog obrazovanja.

Tribina: Državna matura vs Prijemni ispit

U petak 21.04. od 18:00 sati u velikoj sali gradske biblioteke u Čačku održaće se tribina na kojoj će se razgovarati o prednostima i nedostacima uvođenja Državne mature, koja je najavljena od 2024.godine. Novi model državne mature sa dosadašnjeg modela maturskih i prijemnih ispita,  prelazi na sistem u kome će đaci u svojim srednjim školama polagati dva obavezna predmeta - srpski jezik i matematiku, kao i jedan izborni po njihovoj volji, nevezano od daljeg izbora fakulteta.

Velika EU žurka – Zauvek mladi!  EU poklanja građanima Srbije veliki koncert evropskih, regionalnih i domaćih umetnika.

Povodom obeležavanja Dana Evrope, kao poklon građanima Srbije, Delegacija Evropske unije organizuje Veliku EU žurku koja će biti održana 12. maja u Hangaru 1, Luka Beograd, a hedlajner je nemački bend Alphaville, koji će po prvi put nastupiti u Srbiji. Koncept Velike EU žurke je da zadovolji sve muzičke ukuse i generacije, tako da će pored Alphaville-a nastupiti i hrvatski tajanstveni maskirani dvojac Nipplepeople, kao i neodoljive nišlije Stereo banana.

Tribina Odlučionica

Tribina Društvene mreže kao naš najveći ne(prijatelj)

Tribina Profesionalna orijentacija – kako odabrati zanimanje

Tribina Mladi u medijima u Srbiji

Tribina Mentalno zdravlje mladih

Tribina Ne brže od života

Tribina Nijedna više

Tribina: Na mladima vazduh ostaje

EXIT 2022

Naš gost: Nikola Krstić – Pokret Tvrđava

Tribina: „Šta sve možeš kad si mlad?“

Naš gost: Profesor Radivoje Jovović

Prehrambeno-ugostiteljska škola

Naš gost: Aktivista Ivan Bjelić

Učenička kompanija BRAINER

Učimo i živimo demokratiju

Čačak – grad murala!

Tribina: „Potreba za mržnjom“

Nutricionizam i dijete

Muzička škola Čačak

Nedelja autizma

Tribina: „Gde su nestali mladi?“