Info

Još jedan uspešan Rock Festival PRiČA u Čačku

Rock Festival PRiČA ove godine startuje malo ranije nego očekivano. Pridružite se nezaboravnom provodu, druženju i dobroj pank rok muzici 14 i 15 juna 2024. godine u Čačku. Oba dana festivala održaće se na Želovom igralištu u Čačku. Ne propustite bendove Crna lista, Love Hunters, Pero Defformero, Majkan, Six Pack, Ritam nereda i bendove iznenađenja. Cena ulaznica za oba dana festivala iznosi 1200 rsd, a na dan koncerta i dnevna ulaznica iznosi 1000 rsd. Rezervišite svoje mesto na vreme! Broj...

Praksa u državnim organima za najbolje studente

Studenti poslednje dve godine osnovnih akademskih i integrisanih studija koji ostvare najbolji ukupan prosek imaće priliku da obavljaju praksu u državnim organima, organima autonomnih pokrajina, lokalnim samoupravama i drugim javnim službama počev od 3. juna 2024. godine. Praksa traje tri meseca, a  studenti će za to dobiti naknadu od 15.000 dinara mesečno. o.

Konkurs – Vidimo se u EU

Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD), u partnerstvu sa članicama koalicije, organizacijama Proaktiv i Odbor za ljudska prava iz Niša, u okviru projekta „Vidimo se u EU”, raspisuje javni poziv za dodelu finansijske podrške organizacijama civilnog društva i neformalnim grupamaI am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tribina Sačuvajmo Kablar

Udruženje građana „Tribina“, Ekološka organizacija „Zeleni talas“, udruženje „Odbrani Kablar“ i inicijatorii peticije „Sačuvajmo Kablar“ pozivaju na javnu tribinu na otvorenom, koja će biti održana na vrhu Kablara u subotu 2. septembra sa početkom u 12:05.

Omladinski radio – Mi stvaramo budućnost!

Tribina Odlučionica

Tribina Društvene mreže kao naš najveći ne(prijatelj)

Tribina Profesionalna orijentacija – kako odabrati zanimanje

Tribina Mladi u medijima u Srbiji

Tribina Mentalno zdravlje mladih

Tribina Ne brže od života

Tribina Nijedna više

Tribina: Na mladima vazduh ostaje

EXIT 2022

Naš gost: Nikola Krstić – Pokret Tvrđava

Tribina: „Šta sve možeš kad si mlad?“

Naš gost: Profesor Radivoje Jovović

Prehrambeno-ugostiteljska škola

Naš gost: Aktivista Ivan Bjelić

Učenička kompanija BRAINER

Učimo i živimo demokratiju

Čačak – grad murala!

Tribina: „Potreba za mržnjom“

Nutricionizam i dijete

Muzička škola Čačak

Nedelja autizma

Tribina: „Gde su nestali mladi?“